Doutníky a další nedýmkové tabáky: žvýkací, snuss, cigarety...
Odeslat odpověď

Re: Doutníky - jiné destinace

29 led. 2012, 19:53

jasně není to žádné tajemství - www.cigar-point.cz, p. Vlasák

Re: Doutníky - jiné destinace

29 led. 2012, 20:58

no na eshopu jsem je nenašel , hádám oslovit přímo p. Vlasáka...

Re: Doutníky - jiné destinace

29 led. 2012, 22:31

bingo!!!!!!
omlouvám se ale jsem to zapoměl napsat....

Re: Doutníky - jiné destinace

30 led. 2012, 15:44

Pošťák mi právě doručil krabičku z Kostariky. Deset kousků Puros Robustos Maduro. Na cestě mám ještě jednu krabici, ale velikost Torpedo :pray:

Re: Doutníky - jiné destinace

01 úno. 2012, 11:55

maculak: to že by doutníky měli být k dostání z cigarpointu po osobní domluvě jsem ti odpovídal už na první dotaz, kde se dají sehnat :roll:
jinak můžu potvrdit to co psal jakub, s panem Vlasákem supr domluva i jednání při osobním odběru, na rozdíl od některých prodejců má k doutníkům vztah :)

Re: Doutníky - jiné destinace

02 úno. 2012, 00:22

jj vím, už s panem Vlasákem komunikuji :wink: , jen mám teď nějak moc práce tak mi to všechno nějak déle trvá...

Re: Doutníky - jiné destinace

02 úno. 2012, 07:23

http://www.edoutniky.cz/index.php/vypis/110/oliva nebo tady

Re: Doutníky - jiné destinace

02 úno. 2012, 12:19

Dejmal píše:http://www.edoutniky.cz/index.php/vypis/110/oliva nebo tady


jenže tohle je serie "O", ta se dá myslím sehnat i v trafikách valmont atd., serie "V" je lépe hodnocena a v čechách hůře k sehnání než "G" a "O" :wink:

Re: Doutníky - jiné destinace

02 úno. 2012, 14:00

Tak to budu muset napraVit 8)

Re: Doutníky - jiné destinace

02 úno. 2012, 21:30

lezi mi v humidore nejake to Gečko, tak sa chcem spytat ako ho hodnotite. zatial som este nefajcil nic od znacky Oliva, tak neviem co cakat...

Re: Doutníky - jiné destinace

02 úno. 2012, 21:50

"O" jsem měl v perfectu a taky celkem dobré pokouřeníčko, akorát jsem měl podezření , že to je short filler, prostě mne to tak přišlo. "G" jsem ještě neměl tak nemůžu posoudit. Jinak potvrzuji p. Vlasák super komunikace, 5x short robusto "V" na mne čeká v Praze v pondělí k vyzvednutí. S takovým přístupem se člověk v dnešní době setká málokdy. Razíte někdo na doutníkový večer cigar pointu?

Re: Doutníky - jiné destinace

05 úno. 2012, 16:27

Nevydržel jsem to a ochutnal první VdS Robusto puro maduro. Teprve týden v humidoru, ale nemohl jsem jinak :joy: Venku mráz jako v Rusku a já hodinu stál před barákem s hrnkem kafe, který vystydlo asi během pěti minut.
Doutník je dobře zpracován. Pevně a rovnoměrně utažen, krycí list vykazoval pouze malé optické vady. V první čtvrtině mi začal prohořívat vnitřkem, což stačilo jednou opravit zapalovačem a už se to dále neopakovalo. Ze začátku mě trochu poštipoval do jazyku, ale od druhé třetiny už to byla paráda. V chuti výrazný. Od poloviny doutníku jsem byl opravdu zmrzlej jako drozd, tak jsem zkusil jestli snese i drsnější zacházení a snese. Několikrát jsem potáhnul opravdu silně, ale doutník se v chuti nepokazil. Naopak. Pouze mi dodal více chuti a nějaký ten nikotin :yum: Musel jsem parkrát opálit neshořelou "lopatku", která se vytvářela, ale to se děje i u doutníků mnhem dražších. Kdyby nebyla taková kosa, tak dokouřím až na poslední dva centimetry. Kouřit longfiller v takových podmínkách, je pitomost, ale udělal jsem si rychlý obrázek o produkci VdS a musím říct, že za ty peníze je to perfektní doutník. Na cestě mám ještě krabičku toho samého, ale ve velikosti torpedo. Těším se na léto :wink:
Naposledy upravil ucho dne 05 úno. 2012, 20:28, celkově upraveno 1

Re: Doutníky - jiné destinace

05 úno. 2012, 19:34

cesta k dokonalé chuti bývá trnitá :ok: já měl dneska co dělat abych venku zvládnul cigarilo od VDS... ale pochutnal jsem si. Zítra razím do Prahy a zůstávám až do středy, takže večer bude čas na nějakou ochutnávku, mám připraveno robusto maduro vintage santa damiana a vezmu něco od VDS :think: . Oliva serie "V" půjde nejdříve do humidoru na nějaký ten pátek...

Re: Doutníky - jiné destinace

05 úno. 2012, 21:06

Tak pokud budeš mít čas a chuť tak se stav na prasklé muňce - tedy pravidelném pondělním srazu Pražské buňky ve sklepní části restaurace U Růžového sadu http://www.uruzovehosadu.cz/ na náměstí Jiřího z Poděbrad.... první bývají tak od 16,30 a určitě jsme tam do zavíračky.....

Re: Doutníky - jiné destinace

05 úno. 2012, 21:53

Díky za pozvání, uvidím jak na tom budu časově, dříve ale jak po 20:00 to nebude, to prostě nestíhám. Dá se tam zajet autem? Spím v penzionu na Zbraslavi, tak abych se nějak dostal zpátky. P.
Odeslat odpověď