Nedokouřitelnou bažinu dělá hlavně loose cut a podobný sypaniny. Jakmile je nacpáno nějakym za studena lisovanym tabákem víc na volno, tak, aby to na dně neleželo list na listu, bejvá problémů míň. Proto jsou navy fláky takový jaký jsou a daj se nacpávat i otýpkou. Opakuju, že jde jen o za studena lisovaný tabáky, hot press takhle nacpanej nehoří a je jedno jestli je od Sama, Boba, Petersona nebo Mac Barena. Stačí vzít někdy ven do větru malej úzkej kotlík nacpanej otýpkou a rozdíl oproti sypanině v nějakym lavoru je patrnej hned. Co se týče chuti po opakovanejch přípalech a stydnutí, tak ta nám to probere ještě víc. Je to jednoduchý, čím víc cukru a je jedno jestli přirozenýho nebo dodanýho, tim náchylnější je tabák na hořknutí, kysnutí a podobný její vývoje.
Fajfka se vůbec neřeší a přitom je docela zásadní. Za mne naprosto nevhodný k práci jsou klasický bentky. Stačí do toho drobet naslintat, plus to co stejká kondenzovaný kanálkem na dno přirozeně, k tomu hlubokej, úzkej kotlík, nedej bože konickej a mám o woser při dokuřování postaráno. Za mne do auta, k psaní apod. je nejlepší rovná filtrovka. Když mám dělat vyloženě rukama a chci to prokládat kouřenim, pak nacpávám tohle.
http://www.etrafika.cz/detail/13510/bpk ... k_76021_01 Dokonalá věc, neni potřeba vymejšlet nic novýho, vrtaná odspodu, odvádí sliny i močku mimo kotel, má víčko, krásně sedí v kapse, skvěle vysí v zubech. Garantuju, že pevněji nacpaná lisovanym Golden Blendem, je pokuřovánim na půl dne, aniž by se to nějak kazilo.