Pouze dotazy a odpovědi! Dýmky, tabák apod.
18 lis. 2022, 23:41
Podle fotek mi to připadá, že se jen loupe ta pasta. Asi bych kotel vybrousil na dřevo a začal zakuřovaz znovu
19 lis. 2022, 13:49
Jako typická napálenina to nevypadá, podle fotek mi přijde, že se jedná o odlouplou zakuřovací pastu nebo kousek tmelu, kterým se výrobce snažil zamaskovat kaz. Možná by jste měl míň leštit kotlík dýmky, aby měl karbon šanci se usadit na stěny kotlíku.
21 lis. 2022, 18:05
Yetenek píše:Podle fotek mi to připadá, že se jen loupe ta pasta. Asi bych kotel vybrousil na dřevo a začal zakuřovaz znovu

21 lis. 2022, 20:20
Děkuju moc za rady
30 pro. 2022, 12:25
Dobrý den,
jsem zde nový a hned bych potřeboval od zdejších zkušených dýmkařů poradit. V první řadě jsem dýmkař začátečník pokuřuju si teprve druhým rokem a teprve zjištuji co a jak. Na jedné ze svých dýmek jsem objevil toto:

Poraďte mi prosím co s tím? Mockrát děkuji za případné rady
02 led. 2023, 11:17
Je to napálený kanálek a fest.
Pokud to není super drahá dýmka, tak kuř dál, už je to v zásadě jedno. Lze to opravit, ale v domácích podmínkách ne. Obrať se případně na e-trafiku v Blanické ul. tam ti opravu zařídí.
02 led. 2023, 11:40
Dejmal píše:Je to napálený kanálek a fest.
Pokud to není super drahá dýmka, tak kuř dál, už je to v zásadě jedno. Lze to opravit, ale v domácích podmínkách ne. Obrať se případně na e-trafiku v Blanické ul. tam ti opravu zařídí.
Je to Buldog BPK drahá dýmka to není spíš má hodnotu citovou byl to totiž dárek

každopadně dekuji.